Te.am iubit mult să ști ??

0
2745

Hei, chiar dacă am 14 ani știu ce e iubirea și am si eu o poveste.

Povestea noastră a început la grădiniță era ceva banal ne plăceam reciproc dar eram foarte mici, ne înțelegeam foarte bine, am m.ai crescut am locuit aproape unul de altul, mergeam foarte des pe la el era cel m.ai bun prieten al meu.

Am crezut că vom rămâne așa pentru totdeauna sau chiar m.ai mult, era prințul din poveste cu ochii lui albaștri și părul lui blond. Ne petreceam timpul împreună chiar dacă se mutase la altă școală, a m.ai crescut, eram la scoli diferite iar el a început să se îndepărteze, era m.ai mare stătea cu băieți ce.i m.ai trebuiam eu?

După in clasa a 6.a s.a mutat la mine la școală mi.e încă îmi plăcea de el (si c.am pe atunci mi.am dat seama care e diferența dintre a place și a iubi pe cineva cu toate că eram micuță) El s.a îndepărtat și m.ai mult, a început să aibă prietene toate fetele erau după el( chiar dacă eu am fost prima fată pe care a plăcut.o uite că m.a uitat total) și așa am ajuns în clasa a 7.a i.am spus ce simt dar el și.a bătut joc și nu i.a păsat.

Juca fetele pe degete. Am suferit anul ăla foarte mult dar nu am zis nimănui ceea ce simțeam am ținut totul în mine. Chiar și prietenele mele râdeau de mn. Pe la sfârșitul anului am început să mă conving pe mine și pe restul care l.am uitat dar vine clasa a 8.a anul plin cu de toate.

Anul ăsta (cls a 8.a) am simțit iubirea adevărată cum trece prin mine, anul ăsta am început să plâng noaptea, să sufăr m.ai mult, m.am tăiat dar cel m.ai rău e că pe la jumătatea anului i.am spus că îl plac și i.am spus cu, curaj că nu ma m.ai interesează dacă își bate joc.

Am avut 3 relatii anul ăsta crezând că poate așa îl uit dar nu a funcționat. Când mă uit uneori în ochii lui îmi aduc aminte de tot și când vorbește cu mine mă face să cred că încă m.ai simte ceva.

Acum are prietenă pe una din prietenele mele foarte bune, aș fi vrut să îi spun în față că il iubesc dar el o iubește pe ea dar nu știu sigur dacă și ea îl iubește așa mult.

Și în conclezie eu încă sufăr și sper să își dea seama într.o zi că eu l.am iubit cu adevărat și încă o m.ai fac iar amintirile mă distrug și m.ai mult

Sfârșit

Știu că e lungă dar am simțit că trebuie să spun măcar o dată ce am pe suflet.

Comentarii

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.