Top 5 sfaturi pentru întreținerea jacuzzi-ului

0
697

În acest articol veţi găsi câteva modalități ușoare de a vă menține jacuzzi-ul în stare perfectă.

1. Folosiți huse pentru cada cu hidromasaj

O modalitate ușoară de a vă menține curate spa-ul și apa din el este să utilizați un capac pentru cada cu hidromasaj. Asigurați-vă că ștergeți resturile, ca parte a rutinei de întreținere, și puteți folosi un furtun de grădină pentru a curăţa partea inferioară a capacului. Aveţă grijă dacă utilizați substanțe chimice pentru partea superioară a capacului, deoarece acestea pot afecta apa din cada cu hidromasaj. Îndeplinirea acestei sarcini în fiecare zi durează, în total, doar câteva minute pe săptămână.

2. Igienizați-vă spa-ul

Majoritatea profesioniștilor recomandă utilizarea clorului sau a bromului pentru a vă igieniza cada cu hidromasaj sau spa-ul. Deși clorul este cel mai popular, ambele ucid bacteriile și alți compuși nocivi din apă. Unii oameni pot prezenta forme ușoare de iritare a pielii fie cu clor, fie cu brom, de aceea e bine de ştiut că există și alte alternative pe piață. Puteți discuta cu un specialist spa pentru mai multe detalii despre găsirea dezinfectantelor potrivite pentru dvs. și nevoile dvs.

3. Curățați și înlocuiți filtrele

Dacă filtrul dvs. este înfundat, murdar sau blocat, apa nu poate curge și contaminanții nu pot fi îndepărtați din spa. Blocajele pot face chiar ca filtrul să exercite o presiune prea mare asupra pompei. În plus, căutați filtre de calitate superioară, dacă au performanțe mai bune și durează mai mult. Clătiți cartușele de filtrare la fiecare două săptămâni sau ori de câte ori este necesar pentru a îndepărta particulele. Durata de viață a filtrului dvs. depinde de tip și calitate, variind de la 6 luni până la câțiva ani.

4. Goliţi, curățați și reumpleți cu apă

De obicei, este bine să goliţi și să umpleți cada cu hidromasaj la fiecare 3-4 luni. Dacă folosiți cada cu hidromasaj mai des decât media sau dacă chimia apei nu este echilibrată corespunzător, poate fi necesar să faceți acest lucru mai des. Odată ce scurgeți complet apa, aveţi grijă să curățați și să dezinfectați corespunzător cada cu hidromasaj, care poate conţine piele moartă, murdărie și alți contaminanți care trebuie îndepărtați. Apoi, când sunteți gata, umpleți jacuzzi-ul din nu cu apă.

5. Folosiţi-vă jacuzzi-ul!

La început, jacuzzi-ul este ca o jucărie nouă strălucitoare. Îl folosiţi în mod constant și vă bucuraţi de beneficiile sale. Probabil găzduiţi și petreceri și invitaţi oamenii să se relaxeze împreună cu dvs. Apoi, pe măsură ce trece timpul, s-ar putea să constataţi că îl folosiţi din ce în ce mai puțin. Cu toate acestea, este important să folosiți jacuzzi-ul în mod constant! Nu numai că folosirea unui jacuzzi are multe beneficii pentru sănătate, dar este și mai ușor să aflați dacă jacuzzi-ul are nevoie de întreținere, cum ar fi presiunea scăzută a jetului, posibile fisuri și verificarea apei.

Nu aveţi un jacuzzi în propria locunţă sau curte? Nicio problemă, soluţia este brasovsweetretreat.com – cazare în regim hotelier în apartamente moderne şi confortabile cu jacuzzi privat în aer liber, de care vă puteţi bucura oricând, tot timpul anului. Faceţi chiar acum o rezervare!

Comentarii

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.