Un loc de munca sigur, cu salarii excelente

0
337

Inflatia face ravagii in veniturile romanilor. Cu siguranta ca nici nu se doreste ca maririle de salarii sa acopere scumpirile intr-un procent semnificativ, ci ca de fiecare data, fiecare este lasat sa se descurce singur.

100 de lei la salariu inseamna nimic din moment ce facturile la electricitate costa 700 de lei pe fiecare luna, in curand incalzirea va costa si ea 1500 de lei lunar si asa mai departe. Mancarea nu poate fi taiata de pe lista, dupa cum nu se poate renunta nici la hainele de sezon necesare si la incaltaminte.

Daca pana mai ieri un kilogram de zahar costa 2-3 lei, in prezent costa 6-7 lei. Pretul acestui aliment utilizat des de catre romani si de catre toti oamenii de pe planeta s-a dublat.

Nori amenintatori plutesc la orizont de cand cu pandemia, razboiul, criza energetica si criza umana. La stiri se spune ca multe firme si companii isi vor incheia activitatea din cauza scumpirii energiei electrice, multe dintre magazine isi reduc programul de lucru, sa se consume mai putin.

In situatie economica actuala este necesar un loc de munca sigur si care sa le aduca salarii excelente angajatilor fara sa isi puna vietile sau sanatatea in pericol. Este suficient sa intre cineva pe cel mai mare studio de videochat Bucuresti sa inteleaga cat de aproape este de angajatorul ideal.

Un loc de munca excelent platit inseamna:

-asigurarea unui salariu de 10 000 de lei pe luna din prima luna de angajare, in conditiile in care lipseste experienta si nu se poate vorbi de spor de vechime. Cu aceasta suma se poate acoperi lejer toate cheltuielile si se pot pune intr-un cont banii economisiti sau investi in bijuterii, masina si imobile. Multe categorii profesionale care au studii superioare finalizate, completate cu studii postuniversitare nu ajung la acest salariu fabulos, care in domeniul precizat mai sus reprezinta un salariu de inceput.

-bonus de angajare de 500 de dolari oferit de angajator pentru ecoperirea unor cheltuieli urgente. Se presupune ca persoane din provincie vin in Bucuresti sa aplice pentru acest loc de munca si nu au niciun venit. Ele trebuie sa isi achite chiria, sa se hraneasca, sa se deplaseze la locul de munca. Toate acestea costa. Angajatorul ideal se gandeste la aceste aspecte, de aceea ofera acest bonus ca punct de plecare salariatilor sai. Din pacate, aceasta generozitate nu se intalneste la toti angajatorii. Pana la primul salariu, multi tineri fac multe datorii.

-bonus de recomandare. Cine aduce un angajat foarte bun si fidel in firma primeste 500 de dolari, suma pe care o poate cheltui dupa dorintele sale.

-comision cumulativ de pana la 70 %. Salariul de 10 000 de lei este de inceput, dar valoarea acestuia in timp poate ajunge la 10 000 de euro sau de dolari sau 20 000 de dolari pe luna, in functie de incasarile pe care salariata le aduce studioului.

-programul flexibil permite efectuarea altor activitati utile salariatei. Ea poate fi studenta, iar contractul de munca nu ii impune abandonarea scolii, ci, dimpotriva, ii ofera baza materiala necesara finalizarii studiilor, dar si timpul de care ea are nevoie, sa mearga la examene si la cursuri. Turele de lucru se stabilesc de catre angajata si in functie de felul ei de a fi. Exista persoane care se trezesc in zori, dar prefera sa se culce la ora 21. Cu siguranta ca acestei categorii matinale ii convine sa lucreze dimineata si sa aiba la dispozitie dupa-amiaza si seara. Cele care dorm pana la ora 10 sau 11 isi pot alege sa lucreze dupa-amiaza sau seara.

-salariul crescator este completat cu premii si cadouri substantiale. In competitia organizata anual, cele mai bune angajate pot castiga: apartamente complet mobilate, cu finisaje de lux, masini de lux sau excursii in strainatate si vouchere de la magazinele exclusiviste din Bucuresti.

-pregatirea personalului se face 100 % gratuit, in timp ce alte categorii profesionale isi platesc din buzunar cursurile de formare continua.

-sansa de a face interventii estetice sigure cu banii in rate la cele mai bune clinici din tara.

-posibilitatea cumpararii in rate a unor apartamente de lux direct de la dezvoltator, in conditii ultraavantajoase, mediate de angajator. In aceleasi conditii se pot lua si masini in leasing.

-angajatorul achita la stat toate taxele si impozitele, asa incat 10 ani petrecuti la acest angajator inseamna o pensie foarte mare la batranete si un cont in dolari sau in euro cu o suma astronomica in el pentru ca salariul este atat de mare, incat este imposibil de cheltuit in totalitate de la o luna la alta.

-libertatea oferita salariatului de a lucra de acasa pentru a evita deplasarea la studio.

Angajatele din domeniul prezentat mai sus nu isi limiteaza alegerea cand merg la mall si le plac 7 rochii sau 4 genti la fel de mult, fiindca financiar si le permit pe toate. Nimeni nu are voie sa isi judece semenii si aplicarea pripita a unor etichete se dovedeste paguboasa.

Fiecare loc de munca are latura sa constructiva, dar si o parte care impune sacrificiul din partea celui care exercita o anumita meserie. Daca lipsesc si satisfactiile materiale, persoana respectiva se va simti condamnata la locul de munca, tocmai de aceea locul de munca trebuie sa vina la pachet cu un salariu generos si cu bonusuri menite sa recompenseze eforturile muncitorului.

Cine nu si-ar dori un salariu care sa porneasca de la 10 000 de lei si sa urce progresiv cu munca pe care o depune si sa fie sustinut de angajator sa se realizeze material, dar sa isi finalizeze si studiile?

Comentarii

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.