UN RAVAS IMPRIMAT IN INIMA MEA

0
2489

 

Sunt intr-o pauza de cafea si am sa va spun un episod din viata mea.

Eu sunt  un om sensibil si simplu de la tara , iar el un print din inima mea ,care a incercat sa se joace cu viata mea si care nici o data nu avut curajul sa-mi spuna, ca tine la mine, dar care sa jucat cu viata mea ,cu sanatatea mea , cu fericirea mea .

  S-a autoinvitat acasa la noi la tara , la parinti si care nu avut curajul sa vina singur ,ci a venit insotit de grupul de prieteni format din: prietena mea de apartament ,iar el impreuna cu colegul de camera .Inaite de a veni cu o zi m-a intrebat daca suntem aranjati acasa , iar eu i-am raspuns razand  ca : <daca bate vintul tare imi duce casa in Mures> .Apoi i-am asteptat la gara si de la gara pana acasa , la fiecare poarta ma intreba aicea stai  ,nu mai avem un pic de mers , indreptul portii le-am zis n-o gata ca am ajuns ,el a ramas placut surpris cand am ajuns , apoi cind a venit tata de la serviciu s-a dus cu el la animale ,eu ii spusem ce faci mergi sa faci inventarul.

Stiind alta data ca trebuie sa merg la  o nunta, s-a autoinvitat la nunta cu mine pe bani parintiilor mei ,iar acolo a facut pe viitorul ginerica .Cert ca in vara aceluiasi an, am ajuns in coma din cauza lui la spital ,iar cind cunoscuti i-au cerut socoteala a sters putina si a zis ca el nu are absolut nici o vina ,dar cand nu esti inteles ,cand te zbati  intre viata si moarte,cand nu esti inteles ca iubesti si cand vezi ,ca e dual ,e dublu incerci sa-i scri,dar nu indraznesti sa te semnezi crezand ca va intelege cine i-a trimis-o . 

Am incercat sa-i scriu sa-i spun cat de mult il iubesc,ceva de genul acesta : 

E seara. E tarziu in noapte si orice fiinta omeneasca  doarme in patul sau,eu veghez in patul meu rece si gol ce m-ai pastreaza inca aroma trupului tau.

De odata sar la geam acolo iti vad ochii tai asemenii unor carbuni incinsi ,  asemeni unor astri ,ce ma cheama ,ma striga sa- i ating.

Deodata ies afara pe strda pustie , afara ploua ,iar ploaia imi biciuie fata  si ma aduce la realitatea cruda ,tu esti pe un piedestal inaccesibil mie si tu si mama ,pe care tot timpul mi-o zugravesti in fata ochilor mei ,eu nu pot sa va ajung  oricat as vrea .

Eu te-am iubiet si te iubesc si te voi iubi mereu in adincul sufletului meu .

  Daca ma iubesti,daca ma ghicesti stii cine sunt.


Daca ma cunosti sti cine e.

In ziua urmatoare dupa ce am venit de la scoala si stiind ca nu mai ore la serviciu ,fiind ca predam la un liceu din localitate  a venit la noi impreuna cu colegul de camera  ei o stateau pe canapea ,iar eu jos pe covor si razind le ziceam cite o fraza din scrisoare  il vad ca se ridica dintr-o data de pe canapea si pleaca  , mai tarziu pleaca si prietenul sau. Eu imi vad de teme , iar spre seara revine prietenul sau sa vada ce fac ,dar care nu avut curajul sama intrebe pe mine ce fac , ci o intreaba pe fata cu care stateam in gazda , eu din dormitor auzeam ce vorbeau ei,  spuneau ea cum se simte  cum poate iubi asa  ,cred ca e disperata dupa el  ,im cealalta zi vine colegul lui si imi zice esti fenomen vine omul si citeste 2 zile sa poata sa discutie cu tine si tu schimbi subiectul ,iar bietul om nu mai stie ce sa zica .

Cert e scoala s-a incheiat , el a plecat si a sfisiat inima  mea , din om m-a facut neom , merg pe drum si cad  am tensiune oscilanta pe baza nervoasa  de bucurii nu ma pot bucura , de suparat nu ma pot supara practic ma transformat intr-o leguma ; sunt un om ursuz, acum nimeni si nimic nu-mi face pe plac  sunt casatorita cu un om ce pu-l iubesc ,dar care e tatal fetelor mele fetele mele sunt totul pentru mine le iubesc si le ador.

El e realizat e domnn ofiter , eu un parlit de functionar intr-un  uitat de lume 

Tot timpul in scoala cind eu luam note mai bune ca el era invidios .

As vrea, acum peste ani ,sa stiu de fapt, ce o urmarit ma iubit sau s-a jucat cu inima mea ,as vrea ,sa stiu ,daca si sa cred fericirea sa  s-a faurit pe nefericirea mea .EL estePRINTUL INIMII MELE  ,MEREU IN SULETUL MEU .

Eu va pup si va salut ,dar as vrea ,sa stiu, unde am gresit  ,daca am iubit curat si adevarat pe acest baiat si care mi-a adus doar amar si chin  in viata mea .

Si tot timpul isi trimitea prieteni  ,sa-si rezolve preblemele de amor ,fiind ca el era un mic printisor

Comentarii

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.