un vis a devenit realitate dupa 22 de ani

1
1012

Buna Alina, te rog sa ma  intelegi  si sa fi atenta la raspunsul ce mi lai adresat atunci,cand mi ai citit povestea mea de viata.Acest baiat ce mi a marcat intrega existenta,traeste Alina , acest  inger de noapte ,a capatat o forma umana,in momentul in care viata mea era intr-o mare rascruce.L-am intalnit intr-un cabinet din Iasi, dar fara sa vreau datorita lui eu ,astazi traesc  ma facut om ,ma readus la viata ,prima nenorocire a fost sa aflu ca am  Neoplasm de Colon!Groaznic O echipa intreaga a pus  in garda sa ma ajute.

Se pare ca Dumnezeu a  tinunut inca o data cu mine!  in fata lui zambeam,dar sufletul mi-era distrus ,aveam 2  copiilasi acasa pe mana unui alcolist  in final a esit ca  tumora este  beligna  au rasuflt si ei si eu usurata ! -am spus printr-un  email , Alina ca il Ybesk foarte mult,sti ce mi-a raspuns ; nu are rost Inainte de ama interna la  sp.unde lucreaza mi a sus; nimic nu este intamplator in lumea aceasta.

 

Tot timpul evita sa ma priveasca ,oricum daca din intaplare cineva citeste si spune la randul sau mai departe,poate va intelege , eu nu vreau sa fac nici un pas in fata,nu am acest drept,el dupa ce am fost la control .la 3 saptamani ,ma pus pa piciare apoi,sa casatorit! nu il judec  nu am acest drept ,el are sus un tel croit de Dumnezeu ,iar eu voi sta mereu in umbra si ma voi ruga pt el, de  ajutat ma ajuta,trebuia sa merg sa imi repet analizele ,dar acum aam probleme cu banii si nu pot asa ca o sa mai astept ceva timp .i voi da telefon il voi intreba  daca pot veni pe sectie pt.analize si  ce ar trebui sa fac pastrez distanta,nimeni nu stie nimic  .

 

Asta e   am scris sutew de versuri ,iti promit Alina  ,dar si celor ce imi citesc povestea ca voi  posta aici vre-o 2 in limita timpului pe cae o sa il am si eu !Doraza

Comentarii

Comentarii

1 COMENTARIU

  1. […] Un vis a devenit realitate dupa 22 de ani Sat Jul 17, 2010 16:41 pm Buna Alina, te rog sa ma  intelegi  si sa fi atenta la raspunsul ce mi lai adresat atunci,cand mi ai citit povestea mea de viata.Acest baiat ce mi a marcat intrega existenta,traeste Alina , acest  inger de noapte ,a capatat o forma umana,in momentul in care viata mea era intr-o mare rascruce.L-am intalnit intr-un cabinet […] […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.