Un vis a devenit realitate dupa 22 de ani

4
1550

 

Buna tuturor as vrea sa va povestea mea de iubire,doar in ceea ce ma priveste doar pe mine pe el,nu stiu poate doar coincidenta,mila ,profesie etc. provin dintr-o familie de rand am crescut cu ambi parinti pe plaiurile Baraganului de acolo ma trag dintr-un sat ce mi a ramas si acum tiparit in minte. parintiimei s-au despartit caneram toti mici .Mama sa ne poata creste a plecat cu noi prin anumite ferme din jud.PH numai ca acolo anturajuri si multe alte chesti ne a dat pe unde a putut sa scape de noi eu fiind cea mica ma trimetea cand la tata cand veneam inapoi la ia asta pana in 1986 cand am avut un accident de masina in jurul orasului Ploiesti eEu de mic a din cauza unui vacin am facut poliomelita mama sa cum era ia ma dus pe la Azuga la dr Megnea.

 

Destinul meu a fot pecetuit pt.a 2 oara eram si asa un copil alungat cand la tata cand la mama pana ce am avut accidentul respectiv dupa cum v-am scrismai sus .In urma acelui accident am avut o fractura deschisa de bazin o fractura craniana deschia .asa am ajuns in sp .din Ploiesti si am stat aproape 6 luni in ghips ,mil scotea iar mil punea Dupa aceasta perioada trebuia sa urmez recuperarea acopo in spital mama si tata imi erau medici !Cel mai bun prieten mi era dr.Sentenaie iar prietena sora Geta o asistenta foarte miloasa. au vazut ei ca tot nu merg trebuia sa imi facut un transfer la un spital de recuperare pt. copii .Un vis urma sa imi schimbe pt.totdeauna viata!

 

Era mult dupa sarbatorile de iarna parca sfarsitul luni Ianuarie 1987 ,intr-o seara de joi spre vineri am a avut un vis ,iar acesta este; la capatul patului mia venit un baiat frumos ,era imbracat in alb mia spus ;de ce nu merg ?I-am raspuns ca nu pot!miera rusine de el! mi a spus ca o sa imi fie prieten ca o sa mai vina la mine asa a venit aproape 3 saptamani!incet incet am inceput sa pasesc ziua eram vesela damr ma dureau piciarele de crapam si nu spuneam nimic tin minte ca intr-o noaptema sarutat pe frunte am facut un pariu cu el daca o sa merg el o sa ma sarute si o sa mai vina incet incet am pasit nu pot spune ca am mers parfect dar faceam 2 3 pasi ne insotita dupa un timp mi a spus ca o sa plece dar o sa revina!

 

Dupa ce nu a mai venit am intrebat-o pe sora gete si i-am spus tot mi a spus ca e un ingeras am suferit foarte mult dar asta mi era viata cand am terminat cl.a Vlll a am avut un vis in care imi aparea baiatul respectiv imi spusese atunci ca urmeaza sa isa medic ca o sa ma ajute dar sa il ascult.Nu are rost sa va mai scriu ca in toti acesti ani mi a stat in umbra si ma ajutat de cate ori eram sa gresesc il visam nu l luam in seam cand realizam ca nu e bine ce am facut ma caiam ,dar prea tarziu,prea tarziu!In1993 mi -am cunoscut sotul nu a fost iubire dar sa scap de mama sa nu ma dea dupa altul care deja imi mai facuse o chestie ce mi a marcat cei mai frumosi ani asa ca acolo in oltenia unde lucra fratele meu,l-am cunosct pe sotul meu .Dupa ce a trecut pastela ne am luat era pe 7 Mai dupa ce am ramas insarcinata cu uncu primul copil,ne-am retras aici in Moldova unde a fost foamea de pe lume am chinuit si am suferit foarte multe ,dar scriam versuri si asa ma

Doar in zilele de vineri .explicatia nu mi -o gasesc posibilsa fie divinitatea ! Cu bine prieteni si nu uitati traiti fiecare clipa ,de parca ar fi ultima zi fiti fericiti bucurati-va de tot ce va inconjoara ca am primit in dar un lucru greu de pretuit viata!Doraza

Comentarii

Comentarii

4 COMENTARII

  1. dragi prieteni,va multumesc pt.ca imi cititi povestea mea de viata ,emailul mi la trimes copilul stiindu-mi toata povestea de cand am sosit acasa dupa operatie i-am spus tot asa ca va roog daca sunt greseli de ortografie ertati-o ca este inca copil dar cu suflet matur si constincios la tot ceea ce am trait zicandu-mi ; destinu mama,destinul!

  2. buna ziua,
    acum am citit povestea dumneavoastra, este impresionanta, un trecut dureros, care te marchiaza pe viata, este de apreciat ca nu va-ti lasat doborata de atata durere.
    as vrea sa mai stiu, omul din vis, mai apare???? ar fi ceva daca ar aparea si in viata reala, asa in vis va protejeaza ori de cate ori aveti nevoie!
    sa aveti o viata linistita de-aici incolo !!!!!!

  3. RASPUNS PT.ALINA DE LA DORAZA86 ALINA DA ACEST INGER DE OM EXISTA IN REALITATE ,L-AM INTREBAT RECENT DACA SI EL TRAIA CEEA CE EU TRAIAM IN ACESTI ANI SI MI A SPUS CA ,MA VEDEA CERANDU-I AJUTORU DAR FAR A NE APROPIA UNUL DE CELALALT,ACUM DUPA TOT CE AM TRAIT ANM INTELES CAT DE IMPORTANTA ESTE FAM PT EL EU NU AM CE SA FAC EU AM DRUMUL MEU EL PE AL SAU .FIECARE DINTRE NOI ESTE CROIT INTR-UN ANUME FEL SI ACUM ARE GRIJA DE MINE ,INSA AS VREA SA NU MAI AJUNG NICIODATA ACOLO ESTE FOARTE DUREROS AM TRECUT CU BRIO PESTE TOATE ,EU NU AM STIUT CE ESTE ACEEA DURERE,SA NU CREDETI Ca mi sa facut calmanta s-au sedative,nici vb nu am avut nevoie de asa ceva am avut o operatie foarte grea e vorba de o tumora,dar a trecut asta e viata este o lupta continua vadoresc tuturor multa intelepciunne!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.