Viața mea

1
2953

Intr-o zi tatal meu a cumpărat un colier superb pentru ca urma cea mai mare petrecere de o zi de naștere ,iar aceasta zi era chiar a mea . Tata dăduse multi bani pe acel colier dar merita pentru ca eu eram cea mai importantă di viața lui .

 

Dupa o săptămana , eu plecasem la verișoara mea Alina , dar nu asta contează si contează ca dupa ce ne întorceam din oraș cu niște prietene , noi intrasem in casa si ne asezasem pe canapea , pe scări  coboară un om care avea fata acoperită , un palton maron si niște manusi negre . Noi ne-am speriat si am început sa tipam , iar el a scos un pistol si a tras in doua fete , apoi el a tipat la noi sa ii dam telefoanele , dar eu i-am dat telefonul meu dar el nu stia ca sub micuta măsuta aveam un telefon ascun . El a zis ca vrea un colier numit ” Luna Neagra” si ca acest colier il are una dintre noi !! Eu care îmi amintisem ca tatal meu îmi cumpărase un colier numit așa , i-am zis ca eu sunt cea care il are si ca este in camera mea , dar el nu stia ca eu apucasem sa ii scriu un bilețel verișoarei mele , cand el strângea telefoanele . In acel bilețel scria : ” Alina suna cu telefonul de sub masa la poliție si sa il suni pe Teo”. Eu am urcat sus cu acel om si i-am arătat unda sa caute colierul , dar el s-a asezat in genunchi si a căutat dar eu am rămas in picioare cu gândul cum sa fac sa ii iau pistolul . Apoi eu am ieșit din camera si am încuiat ușa dar el a deschis-o imediat si a îndreptat pistolul spre mine atunci pe ușa de le intrare a intrat Teo si a văzut-o pe Alina , care ii făcea sem sa urce sus dar încet , dar vreți sa știți de ce vara mea nu fugise , sigur ca vreți , pai o amenintase ca ma omoară , ok sa ma întorc la ce sa întâmplat , pai Teo a urcat sus si l-a pe acel om cum are pistolul îndreptat spre mine . Teo avea si el pistolul la el si atunci a tras in pistolul acelui om. Atunci a venit poliția , l-a luat pe acel om, dar acel om mi-a zi ca nu voi scapa de amenintarea ” Omului Negru”.

 

Poliția a sis ca nu trebuie sa îmi fac griji de el pentru ca va sta închis mult timp la închisoare pentru ca a omorât doua persoane si ca ne- a ținut ostatici. Si da voi credeți ca nu este adevărat pentru ca nu a apărut pastori dar noi am cerut sa nu apară aceasta știre pentru ca am fost traumatizati. Si daca ați citi toată povestea va rugam sa nu scrieti despre ea pe Facebook sau pe alt ceva pentru ca noi acum dupa 2 ani ne-am făcut curaj sa vorbim despre așa ceva !!!! La revedere si speram sa nu pățiți așa ceva !!!

Comentarii

Comentarii

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.