Viata mea, pe mai multe etape.

0
2064

O zi de 14 august 2016 a umbrit iubirea noastra care ma ajuta tot timpul sa depasesc alte situati… Peste aceasta din pacate nu pot…
Sotul tinea o conversatie cu fosta lui iubita, stiam ca vorbesc, asa ca am zis sa verific ce au vorbit, surpriza conversatia era stearsa , ei vorbisera si inainte dar nu stersera conversatia pana atunci. Asa ca a urmat o noape alba pentru mine cu intrebarea de cee a sters? . 15 august a fost toata ziua o minciuna , asa ca el ma asigura ca a sters ca sa nu ma raneasca pe mine, nu am inteles nici acum de ce a sters acea conversatie o data ce nu avea nimic de ascuns. lucru care la facut la fel si cu urmatoarele doua conversati.

 

El sustine ca a sters sa nu fiu ranita de acele mesaje.
De atunci il verific foarte des, 
Nu am putu sa trec peste…
Alte conversati nu am mai observat si inca incerc sa trec si sa-l cred ca a facuto pentru binele meu, doar ca nu pot, ca de fiecare data cand ma deranjeaza ceva 14 august e prezent in mintea mea . Si ia ca am ajuns in 2017 si tot despre 14 august avem discuti, nustiu ce ar trebui sa fac, Dar a cea iubire ce a fost umbrita , va mai reveni la fel????
Oare peste tot ce am reusit sa trecem cu bine impreuna, acum ca sunt singura nu voi reusi sa trec peste.

Comentarii

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.