Viata ne ofera intodeauna o alta sansa,,,,

4
1744

 

 Buna,ma numesc,L… am 45 de ani.,,aveam retineri sa va scriu povestea mea dar am decís sa o scriu…in mare sa  nu va plictisesc.Cu numai17 ani ma-am casatorit cu persoana ce o iubeam si credeam ca si el ma iubea dar ñu a resultat  sa fié adevarat .la numai 5 luni de la casatorie am ramas insarcinata,,cu numai 4 luni de sarcina ma batut prima data.am plecat la parintiii mei a venit dupa mine l-am iertat  cu 8 luni de sarcina m-a imbolnavit de secularment,din nou l-am iertat ,,am nascut a venit a doua zi sa ma vada,in timpul lauziei m-a insulta am aflat cu o zi inainte de botez iara l-am iertat ,in citeva luni am ramas din nou insarcinata,a urmat nasterea,am uitat sa spun promul a fost baiat a doua sarcina fata sa intimplat la fel mers singura la spital nascut ,,singura vine a doua ziiii,si iertari peste iertari ramin a treia insarcinata si ce credeti ca-zice ,,daca ñu mergi sa avortezi te las si plec,va spun adevarul am mers sa caut medic sa avortezi de frica sa ñu ma láse era pe veremea lui ce……cu dar Dumnezeua a viruta sa ñu gasesc pe nimeni sa -mi faca avortul ca la babe nu m-am dus si i-am dat viata si la cel al treilea copil a doua fetita,,,atit ca toata

 

Comentarii

Comentarii

4 COMENTARII

 1. Fereasca-ma Dumnezeu, daca eu am inteles mai mult de cateva cuvinte din ceea ce ai scris aici…. Si cum sa nu te apuce toti nervii, cand vezi ca administratorii astia permit publicarea acestor asa zise "povesti" ??? Pardon….am uitat ce ati scris voi,administratoril acestui site,intr-o anumita rubrica…nu filtrati povestile, pentru cat mai multa "naturalete". 
  Pacat, ca ar fi trebuit sa scrieti….pentru a se putea vedea prostia si analfabetismul din tara asta. Pfuuu!!!

 2. Stai putin Andreea,s-ar putea ca femeia sa traiasca de multi ani in alta tara si e inevitabil sa nu uiti gramatica limbii romane,daca e asa scuze,dar avem nevoie de un translator.

 3. Daqcă cineva te înjură cu acest fel de a vorbi sau scrie, mamă ce mai înțelegi, dar dacă îți spune oful său îș faci incult , anallfabet , șamd …
  Traducere
  Femeia prin limbajul său îți transmite că a dus o viață destul de grea, lipsită de educație  în multe direcții care au nepregătit-o pentru viață…să nu fie și cazul nostru , dar dacă parțial , măcar, este?
  Apoi a zis așa că a făcut 3 copii , aproape inconștient , pentru că ia făcut cu un bărbat  lipsit și el , la rândul său de educație , brutal  și care nu mai poate face față șirului de copii pe care unii îi toarnă  ca un proces firesc al activițății reproductive , în ciuda faptului că nu au resurse pentru ai crește.
  Învățătura este , că trebuie să te educi și lângă tine în pat, să bagi doar un bărbat educat care te iubește!…Punct .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.