WOW Agency – un studio de videochat care promovează o comunicare sinceră și transparentă

5
270

În industria videochat-ului, comunicarea transparentă este mai mult decât necesară pentru desfășurarea în mod etic și legal a activității și pentru siguranța modelelor.

Fiecare agenție trebuie să le promită acestora, de la bun început, că activitatea va avea loc în conformitate cu normele legale în vigoare și că identitatea lor va fi 100% protejată de publicul autohton. De exemplu, WOW Agency, studio videochat București, a mizat din start pe comunicarea sinceră și transparentă atât cu modelele colaboratoare, cât și cu partenerii săi. Echipa WOW consideră, pe bună dreptate, că doar comunicarea poate soluționa orice problemă apărută într-un business.

Am adus ca exemplu această agenție pentru că, cel puțin la nivelul capitalei, este una dintre cele mai respectate, tocmai din considerentele menționate. Totodată, este printre puținele care a reușit ca, pe măsură ce a evoluat și prosperat, să își păstreze valorile, să își urmărească în continuare misiunea și să își mențină promisiunea: aceea de a comunica sincer și direct cu toți colaboratorii și de a le privi și trata pe colaboratoare ca pe partenerele lor, nu ca pe niște simple angajate.

WOW Agency – curajul de a fi sincer într-o industrie considerată tabu

Curajul și încrederea în propriile forțe sunt două dintre valorile care au determinat echipa WOW Agency să ajungă astăzi unde este (în topul celor mai prospere, elegante, apreciate și sigure studiouri de videochat din capitală).

Ceea ce îi face unici pe membrii acesteia este curajul de a demonta miturile legate de veniturile colosale promise de concurență, încă din prima zi de muncă.

Deviza care stă la baza activității lor reprezintă un mod de gândire demn de un lider pe piață, nu de un dominator. Sintagma „Muncim împreună, câștigăm împreună” se traduce prin faptul că echipa le oferă modelelor mai mult decât un job foarte bine plătit, le propune un parteneriat din care au împreună de câștigat. Iar dacă le vei întreba pe acestea dacă așa este, răspunsul lor te va convinge că exact așa stau lucrurile.

Ce apreciază cel mai mult modelele WOW la acest studio din București?

Există oare un „cel mai mult” atunci când activitatea ta zilnică este ghidată de gândirea sănătoasă și empatică a conducerii? Dacă ar fi să răspundă la această întrebare și să evidențieze un singur avantaj pe care îl prețuiește cel mai mult atunci când lucrează la WOW Agency, probabil că niciun model videochat nu s-ar putea opri la un singur aspect și ar începe să enumere tot ceea ce îi place la job-ul său.

Exact același lucru vom face și noi în rândurile ce urmează, vom enumera câteva dintre beneficiile pe care la au fetele care au răspuns afirmativ la anunțurile de angajare promovate de studioul amintit și care au fost acceptate în echipă. Ne vom opri asupra celor clare și evidente, lăsându-te pe tine să le descoperi pe toate celelalte pe site-ul companiei.

Așadar, pe lângă veniturile impresionante, acumulate pe parcursul carierei, iată de ce se bucură colaboratoarele WOW Agency:

 • program de lucru flexibil, care le permite să împletească viața profesională cu cea personală;
 • sprijin permanent, indiferent că vorbim despre training, sfaturi, discuții motivante, suport tehnic sau asistență la make-up ori coafor;
 • mediu de lucru profesional, în care munca le este apreciată, iar salariul le este virat întotdeauna la timp;
 • siguranță la locul de muncă, prin încheierea unui contract de muncă individual etc.

Cât privește veniturile, acestea nu pot fi exprimate în sume exacte, pentru că variază extrem de mult, în funcție de experiența modelului, de platforma online pe care se loghează și de timpul petrecut în fața camerei. În orice caz, te vor învăța mai multe cei de la WOW, nu îți face griji!

Tot ce trebuie tu să faci acum este să răspunzi la anunțurile lor de angajări videochat, trimițându-le CV-ul tău actualizat.

 

Comentarii

Comentarii

5 COMENTARII

 1. WHAT THE….!?!?!! CE DREAQ ATI FACUT, MA, CU SITE-UL ASTA DE POVESTI „DE SUFLET”, L-ATI TRANSFORMAT IN RECLAME DE ANGAJAT CURVE???????????
  AH, DOAMNE, SI NU SUNT CUVINTE DE AJUNS SA VA SCRIU CE MERITATI.
  WTF??????????????????

 2. Buna Ana,

  Ai dreptate 99% insa 1% este dreptul acelor fete de a alege aceasta cale decat alta mult mai „pacatoasa”. Cunosc cateva cazuri si pot spune ca unele fete accepta sa faca asta din motive greu de imaginat. Din acest motiv am acceptat acest articol.

 3. REALLY????
  Nu m-am exprimat eu destul de clar romaneste SAU???
  Era vorba despre DENATURAREA SCOPULUI ACESTUI SITE si cred ca sunteti dator sa explicati celor care posteaza onest aici, de ce ati ales sa postati si sa sustineti tocmai asemenea reclame.
  SI MAI CLAR: NU MA INTERESEAZA DELOC, DELOC, DAR DELOC, CA UNII OAMENI, FEMEI SAU BARBATI, ALEG MESERII DIN ASTEA, ESTE STRICT TREABA LOR, DAR MA DERANJEAZA CRUNT CAND NISTE ADOLESCENTI NAIVI AJUNG AICI SA CITEASCA SIMPLE POVESTI SI DAU DE RECLAMELE ASTEA.
  SI MAI CLAR DE-ATAT: VREI SA FACI VIDEOCHAT? FA, DRACULUI, DAR TINE-O PT TINE, NU MA INTERESEAZA PE MINE – SI CA MINE SUNT DESTUI – CA ESTI TU CURV/A!
  Chiar in halul asta de degradare umana ati ajuns, incat sa postati reclame de videochat pe un site de povesti????????????

  • Desigur.
   Si ce sa inteleaga pustanii, care mai citesc pe-aici, din asta: „Momentan voi pastra acest articol, insa pe viitor nu voi mai accepta articole de acest gen”? Adica de ce e in regula acum sa lasati reclame din astea pe-aici, iar pe viitor, nu? Doar pt pustime, repet, eu sunt complet lamurita.

   Si apropo: in mesajele mele eu m-am adresat cu „dvs.”, de ce considerati in regula sa mi va adresati la pers. a 2-a sg? Ca sigur, sigur noi 2 nu ne tragem de bracinare, sub orice aspect ar fi el! Si evident ca stiu ca „site-ul va apartine”, dar l-ati pus la dispozitia publicului, deci…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.